Trots laten we je weten dat we vanaf 22 oktober -op de Dutch Design Week- ons ‘Strotec Torentje Strijp-S’ open stellen.

Komt dat zien !

Met het ‘Torentje’ laten we zien dat door pre-assemblage snel een gestapeld, biobased gebouw neer te zetten is.
Het Torentje is een showcase van Strotec in samenwerking met EN|EN architecten en Bouwbedrijf Van Herpen. Het is door ons vooraf geassembleerd en werd vervolgens in een dag opgericht. Bovendien is het demontabel, verplaatsbaar en herbruikbaar.

Tijdens de DDW is het casco te bezoeken. Gaandeweg wordt het Torentje afgewerkt en worden er diverse mogelijke binnen- en buitenafwerkingen aangebracht.

We laten er mee zien dat het al heel goed mogelijk is om prefab, gestapeld én biobased te bouwen, zonder traditionele bouwmaterialen. We kunnen deze methode toepassen op tijdelijke en permanente bouw.
Op de site van de Dutch Design Week (DDW) staat een uitgebreidere toelichting:  Strotec Torentje Strijp-S van Strotec i.s.m. architecten EN|EN & Bouwbedrijf van Herpen | Dutch Design Week

  • Op maandag 24 oktober om 16 uur houden we een ‘Torentjes-borrel’ en toasten we samen op ons nieuwe hoog(s)te punt.
  • Op zaterdag 22 en donderdag 27 oktober van 11 tot 13.30 uur én op maandag de 24ste van 11 tot 16 uur vindt een leemstucdemonstratie  plaats door Capiau Leembouw.
  • Verder is een doorlopende voorstelling met een timelaps van de pre-assemblage en de daadwerkelijke plaatsing van het gebouw.

We hopen je te zien op de DDW van 22 okt t/m 30 oktober!